Керування сховищем та відредагованими фото
Чому додаток займає так багато місця?
Щоб забезпечити якісне видалення б’єктів, додаток використовує сучасні
алгоритми штучного інтелекту, які потребують додаткового місця для моделей машинного навчання. Через це в розділі “Документи й дані” налаштувань вашого пристрою ви можете помітити збільшене використання пам’яті.
💡 Порада: Щоб звільнити місце, натисніть “Скасувати усі зміни” внизу екрана галереї TouchRetouch. Перед цим обов’язково збережіть фото, щоб не втратити незбережену роботу.
Як видалити відредаговане фото в TouchRetouch?
- Сховати (не показувати) фото в галереї TouchRetouch
Перейдіть у Параметри > “Приватність і безпека” > Фотографії > Retouch > “Обмежений доступ” та виберіть лише ті фото, до яких TouchRetouch може отримати доступ. Це сховає інші зображення в додатку, але не видалить їх із вашого пристрою. - Назавжди видалити фото
У галереї TouchRetouch натисніть та утримуйте фото, а потім виберіть “Видалити з фототеки фото”. Це видалить зображення як з TouchRetouch, так і з вашого пристрою.
🔒 Примітка: TouchRetouch лише відображає фото з бібліотеки вашого пристрою і не зберігає їх окремо.
Де зберігаються мої відредаговані фото?
Це залежить від обраного способу експорту
- Зберегти як копію: Створює новий файл, який з’являється як найновіше фото у вкладці Фото та альбомі “Недавні дні”.
- Змінити оригінал: Замінює оригінальне фото, зберігаючи його початкову дату.