-
Підписка та платежі
- 1. Як скасувати підписку та подати запит на повернення коштів?
- 2. Я вже придбав (-ла) безстрокову ліцензію — чому мене просять оформити підписку?
- 3. Чи доступна безстрокова ліцензія на додаток?
- 4. Чому я не можу зберегти фото, хоча придбав (-ла) додаток?
- 5. Чому з мене стягнули оплату після закінчення безкоштовного пробного періоду?
- 6. Чому з мене стягнули плату після скасування підписки?
- 7. Чому в додатку є різні плани та ціни в App Store?
- 8. Як відновити покупку?
-
9. Чи можу я ділитися своєю підпискою TouchRetouch через “Сімейний
доступ”? - 10. Чи можу я користуватися TouchRetouch на кількох пристроях?
- Редагування та функціонал
- Вирішення несправностей та поточні проблеми
- TouchRetouch як розширення для Фотографій
- Керування сховищем та відредагованими фото
- Конфіденційність та дані
- Бета-тестування для ADVA Soft
Підписка та платежі
Як скасувати підписку та подати запит на повернення коштів?
Щоб скасувати підписку:
- Відкрийте застосунок Параметри, натисніть своє ім’я зверху, а потім виберіть Підписки.
- Знайдіть TouchRetouch, після чого натисніть “Скасувати передплату”.
ℹ️ Примітка: Повернення коштів здійснює безпосередньо Apple. Щоб подати запит на повернення, перейдіть на сторінку підтримки Apple.
Скасувати підписку
Я вже придбав (-ла) безстрокову ліцензію — чому мене просять оформити підписку?
Ми перейшли на модель підписки, щоб і надалі розвивати TouchRetouch та надавати користувачам ще більше цінних можливостей. Водночас, якщо ви раніше придбали застосунок, ви можете обрати план Retouch Core та продовжувати користуватися всіма інструментами, за які вже заплатили, без додаткової оплати — включно з їх оновленнями та покращеннями.
ℹ️ Примітка: Якщо у розділі підписок у додатку відображається Retouch Free замість Retouch Core, спробуйте відновити покупку: відкрийте TouchRetouch, перейдіть у Налаштування та натисніть “Відновити підписку”. Якщо це не допоможе, перевстановіть застосунок і спробуйте відновити покупку знову.
Чи доступна безстрокова ліцензія на додаток?
Ми більше не пропонуємо ліцензію на все життя. Додаток доступний за
підпискою, яка включає регулярні оновлення та нові функції.
Чому я не можу зберегти фото, хоча придбав (-ла) додаток?
Оскільки ви здійснили одноразову покупку, ви автоматично перебуваєте на плані Retouch Core і зберігаєте повний доступ до всіх функцій, які ви придбали, включно з експортом.
Якщо під час збереження з’являється запит на підписку, це означає, що ви використали преміум-функцію (Розмиття, Стерти з ШІ, Фони, Видалення людей, ШІ-модель PRO тощо), яка потребує преміум-плану для експорту. Щоб зберегти фото безкоштовно, скасуйте зміни, зроблені за допомогою преміум-функцій.
Чому з мене стягнули оплату після закінчення безкоштовного пробного періоду?
Ваш безкоштовний пробний період автоматично перетворюється на платну підписку, якщо його не скасувати заздалегідь. Щоб уникнути списання коштів, будь ласка, скасуйте підписку щонайменше за 24 години до завершення пробного періоду.
ℹ️ Примітка: Якщо ви вважаєте, що списання було помилковим і ви не
пропустили строк пробного періоду, ви можете подати запит на повернення
коштів тут.
Чому з мене стягнули плату після скасування підписки?
Якщо ви скасували підписку менш ніж за 24 години до закінчення пробного періоду, зняття коштів відбудеться, оскільки Apple обробляє продовження підписки протягом цього проміжку часу.
ℹ️ Примітка: Щоб подати запит на повернення коштів, відвідайте сторінку підтримки Apple.
Чому в додатку є різні плани та ціни в App Store?
Усі наші плани надають повний доступ до додатка. Різниця полягає в тривалості підписки та ціні, яка залежить від вашого регіону та групи користувачів, до якої ви належите.
Крім того, наш Річний План включає 3-денний пробний період, а Тижневий, Місячний та Річний Плюс пробного періоду не мають.
Перегляньте доступні плани та ціни в налаштуваннях додатка TouchRetouch.
Як відновити покупку?
Якщо ви користуєтеся тією ж платформою (iOS) та тим самим Apple ID, відкрийте TouchRetouch, зайдіть у Налаштування та натисніть “Відновити підписку”.
Якщо ви перейшли на іншу платформу (наприклад, з Android на iOS) або змінили Apple ID, відновити покупку неможливо.
Відновлення покупки
Чи можу я ділитися своєю підпискою TouchRetouch через “Сімейний
доступ”?
Так, можете. Щоб увімкнути “Сімейний доступ”:
- Відкрийте додаток Параметри та натисніть своє ім’я.
- Перейдіть у розділ Підписки та виберіть TouchRetouch.
- Увімкніть “Спільний доступ для родини”.
Щоб ця опція працювала, переконайтеся, що “Сімейний доступ” налаштований для вашого Apple ID.
Чи можу я користуватися TouchRetouch на кількох пристроях?
Так. Поки ви використовуєте той самий Apple ID та операційну систему, ви можете використовувати свою підписку на кількох пристроях. Щоб активувати її, відкрийте TouchRetouch, перейдіть у Налаштування та натисніть “Відновити підписку”.
💡 Порада: Ви також можете використовувати свою iOS-підписку на Mac з чіпом Apple Silicon. Знайдіть TouchRetouch у Mac App Store, натисніть вкладку iPhone & iPad Apps та встановіть додаток.