Конфіденційність та дані

Чи зберігає TouchRetouch мої фотографії?

Ні, TouchRetouch не зберігає ваші фотографії на наших серверах. Деякі функції можуть передбачати обмежену обробку на сервері, але ми не зберігаємо ваші зображення — лише тимчасові анонімні дані, необхідні для роботи інструмента. Ваші фотографії залишаються приватними.

Чи захищені мої дані?

Ми збираємо деяку інформацію з додатка, але не варто хвилюватися — це безпечно і не спричинить ніяких проблем.

Коли ви встановлюєте додаток, вашій інсталяції автоматично присвоюється ідентифікатор клієнта. Цей ідентифікатор є випадковою комбінацією літер і цифр і не пов’язаний з вашим Apple ID або особистою ідентифікацією. Усі зібрані дані пов’язані тільки з цим ідентифікатором, що забезпечує повну анонімність. Якщо ви видалите і перевстановите додаток, буде згенеровано новий випадковий ідентифікатор клієнта.

Ви можете дізнатися, як саме ми використовуємо ваші дані, в нашій Політиці конфіденційності. Вся інформація обробляється безпечно і в повній відповідності з нашою політикою.

Керуйте своїми даними:

  • Вимкнення: Ви можете будь-коли припинити обмін аналітичними даними в додатку. Перейдіть в Налаштування > “Надсилати аналітичні дані” і вимкніть цю функцію.
  • Видалення даних: Видалення додатка призведе до видалення всіх ваших
    даних, включаючи імпортовані фотографії.

Як я можу видалити свій обліковий запис?

Особистого облікового запису, який можна видалити, немає. Щоб видалити свої дані, скасуйте підписку та видаліть додаток. Усі ваші дані, включаючи імпортовані фотографії, будуть видалені з додатка. Ми не зберігаємо ваші зображення на наших серверах.